Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Iata câteva exemple din gama extinsa de accesorii disponibile pentru modelul Astra cu 5 usi

Optiunile si accesoriile OPC ofera un plus de dinamism si îi confera personalitate modelului Astra. Acestea sunt pachete optionale montate din fabrica sau oferite ca accesorii montate de dealerul Opel.

Suport pentru biciclete cu încarcare laterala

Opel Astra Classic III Hatchback - Suport pentru biciclete cu înc?rcare lateral?

Este mai usor ca niciodata: bicicleta se agata pe un brat pivotant si este ridicata fara efort de la pamânt pe acoperis si apoi coborâta în acelasi fel.  În combinatie cu suportul de baza pentru acoperis se pot folosi pâna la doua suporturi de biciclete (cu câte o bicicleta pe suport).

Portbagaje pentru acoperis

Opel Astra Classic III Hatchback - Portbagaje pentru acoperi?

Puteti alege dintre 4 variante. Marimile variaza între 1.330 x 860 x 370 mm ?i 1.960 x 780 x 440 mm. Montarea necesita existenta unui suport de baza pentru portbagaj.

Cârlige de remorcare

Opel Astra Classic III Hatchback - Cârlige de remorcare

Dispozitivele de remorcare cu rotula demontabila sau fixa sunt disponibile pentru o capacitate maxima de remorcare de 1.650 kg.

Parasolare

Opel Astra Classic III Hatchback - Parasolare

Acestea sunt special proiectate pentru geamurile din spate si hayon, sunt usor de montat si pot ramâne fixate atunci când geamurile sunt deschise.

Scaune auto pentru copii

Opel Astra Classic III Hatchback - Scaune auto pentru copii

Opel ofera diferite scaune auto pentru copiii de toate vârstele. Toate acestea pot fi fixate cu un dispozitiv ISOFIX (inclusiv setul Top Tether) si/sau o centura de siguranta standard cu prindere în trei puncte. Toate scaunele auto respecta ultimele standarde de siguranta UE inclusiv cele referitoare la protectie laterala la impact.

Set hands-free profesionist

Opel Astra Classic III Hatchback - Set hands-free profesionist

Pentru autovehiculele fara sistem de telefonie preinstalat. În urma testarilor, s-a dovedit ca nu afecteaza functionarea altor echipamente electronice ale autovehiculului. Transmisie si receptie îmbunatatita a semnalelor vocale prin intermediul antenei adezive montate pe luneta.