Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Optiunile si accesoriile OPC ofera un plus de dinamism si îi confera personalitate modelului Astra Classic III Caravan.  Acestea sunt pachete optionale montate din fabrica sau oferite ca accesorii montate de dealerul Opel.

Portbagaj de acoperis

Opel Astra Classic III Caravan - Portbagaj de acoperi?

Puteti alege între 4 modele. Dimensiunile acestora variaza între 1.330 x 860 x 370 mm ?i 1.960 x 780 x 440 mm. Pentru montare, este necesar un suport de baza pentru acoperis.

Cârlige de remorcare

Opel Astra Classic III Caravan - Cârlige de remorcare

Dispozitivele de remorcare cu cuplaj sferic demontabil sau fix sunt disponibile pentru o capacitate maxima de remorcare de 1.650 kg.

Parasolare

Opel Astra Classic III Caravan - Parasolare

Acestea sunt special proiectate pentru geamurile din spate si hayon, sunt usor de montat si pot ramâne fixate atunci când geamurile sunt deschise.

Scaune auto pentru copii

Opel Astra Classic III Caravan - Scaune auto pentru copii

Opel ofera diferite scaune auto pentru copiii de toate vârstele. Pentru o montare usoara si siguranta, toate acestea pot fi fixate cu un dispozitiv ISOFIX (inclusiv setul Top Tether) si/sau o centura de siguranta standard cu prindere în trei puncte. Toate scaunele auto respecta ultimele standarde de siguranta UE, inclusiv cele referitoare la protectie laterala la impact.

Set hands-free profesionist

Opel Astra Classic III Caravan - Set hands-free profesionist

Pentru autovehiculele fara sistem de telefonie preinstalat. În urma testarilor, s-a dovedit ca nu afecteaza functionarea altor echipamente electronice ale autovehiculului. Transmisie si receptie îmbunatatita a semnalelor vocale prin intermediul antenei adezive montate pe luneta.

Bandouri laterale de protectie

Opel Astra Classic III Caravan - Bandouri laterale de protec?ie

Protectie eficienta împotriva loviturilor minore ale caroseriei, în special în parcari. Strat de grund pentru vopsire ulterioara n culoarea caroseriei.