Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Opel Combo accesorii

Îsi prezentam doar câteva exemple din vasta gama de accesorii Opel Combo disponibile pentru a-ti personaliza furgonul business. Pentru gama completa de accesorii, consulta catalogul online de accesorii Opel Combo sau adresati-va dealerului local Opel.

Suport de baza pentru acoperis

Opel Combo - Suport de baz? pentru acoperi?

Suportul de baza pentru acoperis, rezistent si sigur, este prezentat aici în varianta fabricata din aliaj. Acesta este disponibil si în varianta fabricata din otel si permite montarea unei game complete de elemente pentru suporturi de baza pentru acoperis de la Opel, precum cutii de acoperis sau suporturi pentru biciclete sau schiuri.

Opel Combo - Cutie de acoperi? thule „Ocean 80”

Cutie de acoperis Thule „Ocean 80”

Poti alege între 8 variante. Dimensiunile acestora variaza între 1.100 x 800 x 400 mm si 2.180 x 940 x 400 mm. Pentru montare este necesara existenta unui suport de baza pentru acoperis.

Portbagaj de acoperis cu role

Portbagajul de acoperis din otel poate fi utilizat multi ani si poate fi prevazut cu role pentru facilitarea încarcarii.

Grile pentru geamurile spate

Opel Combo - Grile pentru geamurile spate

Suplimentar fata de protectia geamurilor usilor din spate, grilele din plasa de otel pentru geamuri reprezinta o bariera eficient împotriva tentativelor de efractie.

Plasa de retinere a încarcaturii

Opel Combo - Plas? de re?inere a înc?rc?turii

Bagajele, pachetele sau orice alte încarcaturi usoare din spatiul de încarcare al Combo Cargo sunt usor de controlat cu aceasta plasa de retinere montata pe podea cu prindere în 6 puncte.

Tava de depozitare rigida

Tava de depozitare de lungime completa ofera o protectie eficienta împotriva umezelii si murdariei.

Dispozitive de remorcare

Opel Combo - Dispozitive de remorcare

Pentru Combovan sunt disponibile cârlige de remorcare cu cuplaj sferic detasabil sau rigid.

Portal integrat pentru telefon mobil

Disponibil pentru majoritatea telefoanelor mobile actuale. Sistemul este compus dintr-un kit de preechipare cu microfon, antena combinata si cablurile aferente, plus o consola specifica autovehiculului. Este necesara pregatirea din fabrica pentru telefon.

Covorase din cauciuc

Opel Combo - Covora?e din cauciuc

Fabricate din cauciuc natural. Adecvate pentru spatiile pentru picioare aferente locurilor din fata si spate. Disponibile si în variante cu nervuri fine sau din velur.

Pachetul de siguranta

Compusa dintr-un triunghi de avertizare, o vesta reflectorizanta si o trusa de prim-ajutor. Toate aceste obiecte sunt obligatorii în majoritatea tarilor din Europa.

Plasa de siguranta

Opel Combo - Plas? de siguran??

Pentru partitionarea flexibila a spatiului pentru pasageri de compartimentul pentru încarcatura aceasta protejeaza pasagerii de impactul cu obiecte neancorate. Este disponibil si un kit pentru instalarea ulterioara.