Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Optiunile si accesoriile OPC ofera un plus de dinamism si îi confera personalitate modelului Corsa. Acestea sunt pachete optionale montate din fabrica sau oferite ca accesorii montate de dealerul Opel.

Cutie multifunctionala cu functie de racire sau încalzire

Are o capacitate de 15 l, 2 suporturi pentru pahare, unul cu racire si încalzire si este alimentata cu o tensiune de 12 V. Dimensiuni: 560 x 290 x 340 mm. Fixata cu o centura de siguranta cu prindere în 3 puncte.

Parasolare

Opel Corsa 3-u?i - Parasolare

Se potriveste perfect noului Opel Corsa, permitând transportarea a pâna la 1.300 kg, în functie de capacitatea motorului.

Cutie de transport FlexFix®

Accesorii

Disponibila optional pentru sistemul integrat de transport al modelului Opel Corsa. Aceasta ofera un volum suplimentar de 160 l si o sarcina utila de 25 kg. Usor de instalat, posibilitate de încuiere. Fabricata din material ABS robust.

Suport de baza pentru portbagaj din aluminiu

Accesorii

Suportul de baza pentru portbagaj rezistent si sigur este usor de instalat si este prevazut cu un sistem de încuiere. Acesta permite montarea unei game complete de elemente Opel pentru transportul bagajelor pe acoperis, precum portbagajul pentru acoperis, suportul pentru biciclete si suportul pentru schiuri.

Portbagaj de acoperis

Poti alege între 8 modele. Dimensiunile acestora variaza între 1.100 x 800 x 400 mm si 2.180 x 940 x 400 mm. Pentru montare, este necesar un suport de baza pentru acoperis.

BABY-SAFE

Când ai un copil mic esti mereu nelinistit. Landoul BABY-SAFE de la Opel asigura oprotectie optima pentru copii (cu o greutate de pâna la 13 kg).  Acesta este usor de reglat cu ajutorul unui harnasament cu trei puncte de prindere.

Scaune auto pentru copii

Opel ofera diferite scaune auto pentru copiii de toate vârstele. Pentru o instalare simpla si un nivel sporit de siguranta, acestea pot fi fixate cu un dispozitiv ISOFIX (inclusiv setul Top Tether) si/sau o centura de siguranta standard cu prindere în trei puncte. Toate scaunele auto respecta ultimele standarde de siguranta UE, inclusiv cele referitoare la protectie laterala la impact.

Covorase de podea

Accesorii

Concepute special pentru a fi integrate confortabil în podea, gama noastra de covorase elegante Opel Corsa sunt disponibile în velur si cauciuc.

Opel XS

Cu un design conceput de Opel Design Studio, aceasta versiune Opel în miniatura îi va tine ocupati pe copii timp de câteva ore. (Nerecomandat pentru copii sub 12 luni).

Radio cu posibilitate de conectare iPod

Accesorii

Radio cu CD/MP3 cu posibilitate de redare a fisierelor de pe iPod; este de ajuns sa-l conectezi si sa-l controlezi utilizând comenzile radioului sau comenzile de pe volan.

Set de siguranta

Include un triunghi reflectorizant, vesta reflectorizanta si trusa de prim ajutor. Prezenta acestora la bordul autovehiculului este obligatorie în majoritatea tarilor din Europa.

Bandouri laterale

Protejeaza autovehiculul Corsa împotriva deteriorarilor si loviturilor laterale usoare. Strat de grund de culoare negru sau antracit; posibilitate de vopsire în culoarea caroseriei.

Podea de încarcare dubla

Accesorii

Podea de încarcare dubla. O podea care poate fi reglata, fixata sau dispusa pe doua niveluri, ceea ce permite subdivizarea orizontala a portbagajului.