Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Accesorii Opel Corsa Van

Afirma-ti personalitatea! Îti prezentam doar câteva exemple din gama extinsa de accesorii pentru Corsa Van, care îti stau la dispozitie pentru personalizarea autovehiculului. Pentru gama completa, vezi catalogul online de accesorii pentru Opel Corsa Van sau adreseaza-te dealerului Opel local.

Suport de baza pentru acoperis

Opel Corsa Van - Suport de baz? pentru acoperi?

Suportul de baza pentru acoperis este rezistent si sigur, are elemente de blocare si permite montarea unei game complete de elemente de fixare Opel si Thule, precum cutii de acoperis sau suporturi pentru schiuri sau biciclete.

Cutii de acoperis

Opel Corsa Van - Cutii de acoperi?

Poti alege între 8 variante. Dimensiunile acestora variaza între 1.100 x 800 x 400 mm si 2.180 x 940 x 400 mm. Pentru montare este necesara existenta unui suport de baza pentru acoperis.

Dispozitive de remorcare

Opel Corsa Van - Dispozitive de remorcare

Dispozitiv de remorcare cu cârlig cu cuplaj sferic detasabil, cu flansa, cu o sarcina maxima de remorcare de 1.300 kg si o sarcina statica verticala maxima de 55 kg.

iPod radio

Radio CD/MP3 îti permite sa asculti muzica de pe iPod-ul tau prin intermediul sistemului audio al autovehiculului si sa controlezi iPod-ul cu ajutorul sistemului radio, precum si al comenzilor de pe volan (dotare optional?). Adecvat pentru toate modelele populare de iPod.

Adaptoare specifice pentru portalul pentru telefoane mobile (dotare optionala montata din fabrica)

Opel Corsa Van - Adaptoare specifice pentru portalul pentru telefoane mobile (dotare op?ional? montat? din fabric?)

Acestea permit controlarea telefonului tau mobil prin intermediul comenzilor de pe volan si afisarea apelurilor receptionate si a celor initiate pe afisajul integrat al autovehiculului. Poti purta conversatii telefonice cu ajutorul difuzoarelor sistemului radio si a microfonului integrat.

Covorase din cauciuc

Protejeaza interiorul autovehiculului de uzura zilnica. Usor de instalat prin intermediul sistemului standard de fixare a covoraselor de la Opel. Disponibile si în variantele cu nervuri fine si din velur.

Bandouri laterale de protectie

Opel Corsa Van - Bandouri laterale de protec?ie

Pentru protectie suplimentara, pot fi instalate bandouri laterale de culoare neagra sau în culoarea caroseriei.

Aparatoare de noroi

Aparatoarele de noroi de culoare neagra ofera protectie eficienta împotriva deteriorarii si stropirii cu apa. Disponibile pentru rotile fata si cele din spate, în seturi de câte 2 bucati.

Sistem de asistenta la parcare

Opel Corsa Van - Sistem de asisten?? la parcare

La cuplarea treptei de marsarier, un semnal audio activat prin intermediul senzorilor avertizeaza soferul asupra obstacolelor ascunse, facând parcarea mai usoara si mai sigura.