Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Accesorii Opel Insignia Sports Tourer

Iata doar câteva exemple din vasta gama de accesorii disponibile pentru modelul Opel Insignia Sports Tourer. Optiunile si accesoriile OPC ofera un plus de dinamism si îi confera personalitate modelului Opel Insignia Sports Tourer. Acestea sunt pachete optionale montate din fabrica sau oferite ca accesorii montate de dealerul Opel. Pentru întreaga gama de accesorii, consulta catalogul de accesorii Opel Insignia Sports Tourer disponibil online sau contacteaza dealerul Opel.

Suport de baza pentru acoperis

Opel Insignia Sports Tourer - Portbagaje de acoperi?

Suportul de baza dezvoltat de Opel este alcatuit din bare rezistente, aerodinamice, de forma ovala. Pentru un nivel ridicat de siguranta, capacele sunt prevazute cu sistem de încuiere.

Portbagaje de acoperis

Poti alege între 8 modele. Dimensiunile acestora variaza între 1.100 x 800 x 400 mm si 2.180 x 940 x 400 mm. Pentru montare, este necesar un suport de baza pentru acoperis.

Suport extensibil pentru schiuri

Glisare rapida pentru o montare facila. Acesta transporta în siguranta pâna la 4 perechi de schiuri normale (de carving) sau 1 snowboard si 1 pereche de schiuri. Capace blocabile cu butoane de mari dimensiuni pentru o accesare rapida.

Scaune pentru copii

Opel Insignia Sports Tourer - Scaune pentru copii

Opel ofera diferite scaune pentru copiii de toate vârstele. Pentru o instalare simpla si un nivel sporit de siguranta, toate acestea pot fi fixate cu un dispozitiv ISOFIX (inclusiv setul Top Tether) si/sau o centura de siguranta standard cu prindere în trei puncte. Atentie: noul cadru ISOFIX este absolut necesar la utilizarea landoului ca solutie ISOFIX. Toate scaunele auto respecta ultimele standarde de siguranta UE, inclusiv cele referitoare la protectia laterala la impact.

Cutie de service

Opel Insignia Sports Tourer - Cutie de service

Atasata fie de sinele superioare, fie de cele inferioare ale sistemului Opel FlexOrganizer®, cutia de service este ideala pentru depozitarea la îndemâna a obiectelor de mici dimensiuni, precum accesoriile de întretinere auto.

Chingi de fixare

Opel Insignia Sports Tourer - Chingi de fixare

O alta componenta a sistemului FlexOrganizer®. Chingi flexibile pentru fixarea articolelor de încarcatura usoare si prevenirea deplasarii acestora prin portbagaj.

Cârlige pentru sine laterala

Opel Insignia Sports Tourer - Cârlige pentru ?in? lateral?

Aseaza-le unde ai nevoie pe sinele superioare ale sistemului FlexOrganizer®. Ideale pentru pentru mentinerea verticala a sacoselor de cumparaturi sau a unor bagaje asemanatoare.

Jante de 18" din aliaj

Jante unice, design cu 5 spite. Jante de culoare argintiu închis cu o suprafata diamantata stralucitoare. Acestea sporesc nivelul de manevrabilitate si confera un plus de stil autovehiculului.

Jante de 18" din aliaj usor, în doua culori

Jante atragatoare cu un design cu 5 spite duble în culoarea antracit vopsit si lustruit si capace centrale cu inele din aluminiu periat. Pentru pneuri 245/45 R 18.

Jante de 19" din aliaj usor, în doua culori

Opel Insignia Sports Tourer - Jante de 19

O declaratie impresionanta de sportivitate. Design cu 5 spite duble, vopsite în culoarea negru lustruit. Pentru pneuri 245/40 R 19.