Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Accesorii Opel Astra.

Admira designul fluid si dinamic care a adus performanta de conducere la un alt nivel: modelul Opel Astra. Si daca vrei ceva special pentru personalizarea modelului tau Astra, vei gasi aici o gama larga de accesorii originale Opel.

 

Accesorii

Suport pentru schiuri „Xtender" Thule

Acesta poate fi glisat usor din acoperisul autovehiculului pentru a facilita încarcarea si descararea. Butoanele de actionare de mari dimensiuni permit accesul simplu chiar si atunci când porti manusi. Suportul fabricat din aluminiu poate sustine pâna la sase perechi de schiuri sau patru snowboard-uri.

 

Accesorii

Suport pentru biciclete montat pe carligul de remorcare

O solutie inteligenta si sigura de la Opel pentru doua biciclete, având disponibila si o extensie optionala pentru o a treia bicicleta. Este usor de montat si utilizat si datorita functiei de pliere, faciliteaza accesul la compartimentul de încarcare chiar si atunci când bicicletele sunt fixate. Se poate transporta în portbagaj atunci când nu este utilizat. Suportul poate fi încuiat, putând fi utilizat împreuna cu cârlige de remorcare si conexiuni electrice pentru remorca.

 

 

 

Accesorii

Carlige de remorcare

Poti alege intre un carlig de remorcare fix si unul usor de demontat pentru care nu este necesara o sectionare vizibila a barei de protectie spate. Carligele de remorcare sunt fabricate din otel de înalta calitate. Conexiunile electrice pentru remorca trebuie comandate separat.

 

 

 

 

 

Accesorii

Set Bluetooth cu sistem „maini libere''

Solutie comoda cu sistem "mâini libere" integrat, cu functie de comanda vocala independenta de difuzoare, cu sincronizare automata cu agenda telefonica si functie text-to-speech care citeste mesajele text cu ajutorul difuzoarelor autovehiculului. Redarea sunetului de catre sistemul audio este întrerupta automat la efectuarea unui apel telefonic.

 

 

 

 

Accesorii

Suport pentru telefoane mobile

Îmbunatateste semnalul GSM si reduce nivelul radiatiilor în interiorul autovehiculului fiind prevazut cu un cuplaj pentru antena. Acesta este usor de conectat la telefonul mobil, pe care îl mentine într-o pozitie sigura si îl încarca în timpul calatoriei. Se utilizeaza împreuna cu placa de baza UHP montata din fabrica.

 

 

 

 

AccesoriiConexiune multimedia USB

Conexiunea USB este compatibila cu MP3 playere, de exemplu, cu un iPod si iPhone. Astfel, player-ul tau portabil este usor de conectat si controlat cu ajutorul comenzilor integrate ale sistemului audio al autovehiculului prin sistemul Bluetooth™.

                                                               


Accesorii

Plasa pentru scaunul pasagerului din fata

Plasa permite depozitarea în siguranta si la indemana soferului a unor obiecte de mici dimensiuni precum posete, portofele sau harti. Plasa se prinde usor de scaunul pasagerului din fata cu ajutorul unor benzi elastice.

 

 

 

 

 

Accesorii

Plasa orizontala pentru încarcatura

Fixeaza in siguranta obiecte usoare si asigura o utilizare mai practica a portbagajului în timpul calatoriei. Aceasta este fabricata din fibre elastice si este usor de utilizat.

 

 

 

 

 

Accesorii

Produse de siguranta

Fii pregatit pentru orice situatie neprevazuta cu ajutorul produselor noastre de siguranta, precum triunghiul reflectorizant, vesta reflectorizanta si trusa de prim ajutor. Prezenta acestora la bordul autovehiculului este obligatorie în majoritatea tarilor din Europa si pot fi achizitionate separat sau într-un set.