Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 0741 81 27 14
 

Accesorii

 

Accesorii Opel Astra.

Iata doar câteva exemple din vasta gama de accesorii disponibile pentru noul Opel Astra.

Optiunile si accesoriile OPC ofera un plus de dinamism si îi confera personalitate modelului Astra. Acestea sunt pachete optionale montate din fabrica sau oferite ca accesorii montate de dealerul Opel.

Pentru întreaga gama de accesorii, consulta catalogul de accesorii Opel Astra disponibil online sau contacteaz dealerul Opel.

Suport pentru schiuri "Xtender" Thule

Accesorii

Acesta poate fi glisat usor din acoperisul autovehiculului pentru a facilita încarcarea si descararea. Butoanele de actionare de mari dimensiuni permit accesul simplu chiar si atunci când porti manusi. Suportul fabricat din aluminiu poate sustine pâna la sase perechi de schiuri sau patru snowboard-uri.

Suport de baza din aluminiu pentru acoperis

Acest suport dezvoltat de Opel este alcatuit din doua bare de acoperis cu design aerodinamic. Suportul asigura o fixare simpla a portbagajelor de acoperis si a altor sisteme de încarcare si este prins cu capace blocabile.

Suport pentru biciclete Opel montat pe cârligul de remorcare

Accesorii

O solutie inteligenta si sigura de la Opel pentru doua biciclete, având disponibila si o extensie optionala pentru o a treia bicicleta. Este usor de montat si utilizat si datorita functiei de pliere, faciliteaza accesul la compartimentul de încarcare chiar si atunci când bicicletele sunt fixate. Se poate transporta în portbagaj atunci când nu este utilizat. Suportul poate fi încuiat, putând fi utilizat împreuna cu cârlige de remorcare si conexiuni electrice pentru remorca.

Cârlige de remorcare

Poti alege între un cârlig de remorcare fix si unul usor de demontat pentru care nu este necesara o sectionare vizibila a barei de protectie spate. Pentru mai multe informatii despre sarcinile maxime de remorcare, contacteaza dealerul local. Cârligele de remorcare sunt fabricate din otel de înalta calitate. Conexiunile electrice pentru remorca trebuie comandate separat.

Set Bluetooth™ cu sistem „mâini libere”

Accesorii

Solutie comoda cu sistem "mâini libere" integrat, cu functie de comanda vocala independenta de difuzoare, cu sincronizare automata cu agenda telefonica si functie text-to-speech care citeste mesajele text cu ajutorul difuzoarelor autovehiculului. Redarea sunetului de catre sistemul audio este întrerupta automat la efectuarea unui apel telefonic.

Suport pentru telefoane mobile

Îmbunatateste semnalul GSM si reduce nivelul radiatiilor în interiorul autovehiculului fiind prevazut cu un cuplaj pentru antena. Acesta este usor de conectat la telefonul mobil, pe care îl mentine într-o pozitie sigura si îl încarca în timpul calatoriei. Se utilizeaza împreuna cu placa de baza UHP montata din fabrica

.

Conexiune multimedia USB

Conexiunea USB este compatibila cu MP3 playere, de exemplu, cu un iPod si iPhone. Astfel, player-ul tau portabil este usor de conectat si controlat cu ajutorul comenzilor integrate ale sistemului audio al autovehiculului prin sistemul Bluetooth™.

Plas? pentru scaunul pasagerului din fata

Accesorii

Plasa permite depozitarea în siguranta si la îndemâna soferului a unor obiecte de mici dimensiuni precum posete, portofele sau harti. Plasa se prinde usor de scaunul pasagerului din fata cu ajutorul unor benzi elastice.

Plasa orizontala pentru încarcatura

Accesorii

Fixeaza în siguranta obiecte usoare si asigura o utilizare mai practica a portbagajului în timpul calatoriei. Aceasta este fabricata din fibre elastice si este usor de utilizat.

Covorase pentru podea din velur

Set complet de patru covorase de înalta calitate pentru un nivel superior de confort. Acestea sunt disponibile în culoarea neagra cu sigla Opel Astra pe partea soferului. Usor de montat cu ajutorul sistemului standard de fixare Opel.

Scaun auto pentru copii Opel "DUO ISOFIX"

Pentru copii cu greutatea între 9 si 18 kg si cu vârsta cuprinsa între 9 luni si 4 ani. Scaunul poate fi fixat de structura autovehiculului cu ajutorul elementelor ISOFIX (comandate separat) sau cu cu centura de siguranta. Husele pentru scaune pot fi spalate si înlocuite.

Produse de siguranta

Accesorii

Fii pregatit pentru orice situatie neprevazuta cu ajutorul produselor noastre de siguranta, precum triunghiul reflectorizant, vesta reflectorizanta si trusa de prim ajutor. Prezenta acestora la bordul autovehiculului este obligatorie în majoritatea tarilor din Europa si pot fi achizitionate separat sau într-un set.