Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Îti oferim doar câteva exemple din gama vasta de accesorii disponibile pentru noul Opel Meriva, pentru a-i spori si mai mult functionalitatea.

Suport pentru biciclete montat pe cârligul de remorcare

Accesorii

 Permitând montarea usoara pe cârligul de remorcare, suportul poate transporta în siguranta doua biciclete. Optional, este disponibila o extensie pentru transportarea unei a treia biciclete.

 

Scaune auto pentru copii

Accesorii

 Opel ofera diferite scaune auto pentru copiii de toate vârstele. Pentru o instalare simpla si un nivel sporit de siguranta, toate acestea pot fi fixate cu un dispozitiv ISOFIX (inclusiv setul Top Tether) si/sau o centura de siguranta standard cu prindere în trei puncte. Toate scaunele auto respecta ultimele standarde de siguranta UE, inclusiv cele referitoare la protectia laterala la impact.

Bandouri laterale

Adaugati eleganta si protectie suplimentara noului Opel Meriva, prin intermediul acestui set complet, care contine patru bandouri laterale. Disponibile grunduite si în anumite culori ale caroseriei.

Protectie rigida pentru spatiul de încarcare

Accesorii

 Proiectata special pentru modelul Opel Meriva, protectia rigida protejeaza interiorul împotriva murdariei si umezelii.

Cârlig de remorcare detasabil

Accesorii

 Acest cârlig de remorcare de calitate superioara cu cuplaj sferic poate fi montat si îndepartat cu usurinta. Este disponibil si un cârlig permanent si ambele pot fi comandate cu sau fara echipamentele electrice de conectare.

Suport pentru anumite telefoane mobile

Accesorii

Suporturile se fixeaza în placa de pre-instalare pentru telefoane mobile montata din fabrica si sunt compatibile cu mai multe modele moderne, inclusiv telefoanele inteligente Blackberry si Apple.

  • Fixare sigura a telefonului
  • Încarcare automata a bateriei telefonului
  • Conexiune la antena pentru obtinerea unui semnal mai bun si reducerea radiatiilor din interiorul autovehiculului
  • Suporturi suplimentare sunt adaugate continuu

 

 

Folie de protectie

Ajuta la mentinerea aspectului atragator al Opel Meriva prin utilizarea unei pelicule transparente pentru bara de protectie spate. Protejeaza împotriva zgârieturilor minore ce pot aparea în timpul încarcarii sau descarcarii si poate fi îndepartata fara a lasa vreo urma.

Set hands-free pentru telefoane mobile cu Bluetooth™

La activarea prin comanda vocala, acesta comuta automat radioul în modul silentios, utilizând sistemul radio pentru un plus de claritate. De asemenea, pentru sporirea confortului, acesta este prevazut cu propriul panou de comanda pentru acceptarea sau întreruperea convorbirii.

Sistem de asistenta la parcarea cu spatele montat în placuta de înmatriculare

 

Accesorii

 Sistemul utilizeaza senzori care determina emiterea unui semnal sonor de avertizare asupra potentialelor pericole la parcare. Sistemul de asistenta la parcare este activat automat la cuplarea treptei de marsarier.