Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Accesorii Opel Vivaro

Îti prezentam doar câteva exemple din gama extinsa de accesorii pentru Opel Vivaro, care îti stau la dispozitie pentru personalizarea furgonului corporate. Pentru gama completa, vezi catalogul online de accesorii pentru Opel Vivaro sau adreseaza-te dealerului Opel local.

Suport de baza pentru acoperis

Opel Vivaro - Suport de baz? pentru acoperi?

Construit sa reziste la solicitarile efective ale unei activitati zilnice, acest suport de acoperis rezistent si sigur poate face fata încarcaturilor lungi sau voluminoase.

Portbagaj de acoperis

Rolele portbagajului de acoperis nu numai ca asigura o încarcare rapida, ci minimizeaza efortul necesar pentru aceasta operatie si te ajuta sa pozitionezi obiectele exact unde doresti.

Cârlige de remorcare

Gama de cârlige de remorcare include atât cuplajul sferic detasabil cât si dispozitivul cu gheara si pin pentru bara de tractare cu flansa.

Grilele din plasa de otel pentru geamuri

Opel Vivaro - Grilele din plas? de o?el pentru geamuri

Pe lânga functia de protectie a geamurilor spate, grilele din plasa de otel pentru geamuri reprezinta si un sistem eficient de prevenire a furturilor.

Podea din placaj de lemn si protectie pentru peretii laterali

Opel Vivaro - Podea din placaj de lemn ?i protec?ie pentru pere?ii laterali

Capitonajul din lemn pentru podea, proiectat special pentru a proteja panoul vopsit al podelei de dedesubt, prelungeste durata de viata a podelei si asigura o suprafata plana alunecoasa pentru încarcarea paletilor si a cutiilor de depozitare, etc. Protectia pentru peretii laterali faciliteaza operatiile de încarcare si descarcare.

Set hands-free profesionist

Pentru autovehiculele fara pregatire pentru telefon. Setul a fost testat pentru o functionare fara interferente cu celelalte sisteme electronice de la bord. Acesta asigura o transmisie si receptie îmbunatatita a apelurilor în combinatie cu o antena adeziva pe geam.

Covorase

Usor de instalat, protectoare si elegante, covorasele Opel sunt disponibile în varianta din cauciuc practica si rezistenta si în varianta dubla cu nervuri.

Aparaoare de noroi

Opel Vivaro - Ap?r?toare de noroi

Aparatoarele de noroi negre profilate ofera un nivel înalt de protectie împotriva noroiului si pietrelor, ajutându-te sa mentii aspectul autovehiculului tau Opel Vivaro la fel de nou ca în ziua când l-ai cumparat.

Huse pentru scaune

Opel Vivaro - Huse pentru scaune

Alege din gama de huse pentru scaune, rezistente la uzura, impermeabile si cu un design atractiv, create special pentru modelul tau Opel Vivaro.

Scara montanta

Opel Vivaro - Scar? montant?

Indiferent daca încarci bagaje, scari sau tevi, accesul la acoperis trebuie sa fie comod si sigur. Scara montanta robusta din otel tubular, montata în zona din spate este disponibila atât pentru versiunea cu usi batante, cât si pentru varianta cu hayon.