Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Accesorii

 

Accesorii Opel Zafira.

 

Îti prezentam doar câteva exemple din gama extinsa de accesorii disponibile pentru Zafira. Acestea sunt disponibile si ca pachete optionale montate din fabrica sau ca accesorii montate de catre dealerul Opel. Optiunile si accesoriile OPC adauga eleganta dinamica, personalitate si intensitate autovehiculului tau Zafira. Pentru gama completa, vezi catalogul online de accesorii pentru Opel Zafira sau adreseaza-te dealerul local Opel.

Jante din aliaj usor de 18 inch

Accesorii

Aceste jante din aluminiu cu 9 spite în V, cu finisaj argintiu sterling si capac central cu inele din aluminiu periat, adauga si mai multa eleganta sportiva.

Cârlige de remorcare.

Cârligele de remorcare includ cuplaje sferice detasabile sau rigide si sunt disponibile pentru Opel Zafira. Vezi lista de preturi pentru detalii.

Suport extensibil pentru schiuri

Transporta în siguranta pâna la 6 perechi de schiuri normale (de carving) sau pâna la 4 placi de snowboard, pe lungime. Pentru instalare este necesar un suport de baza pentru acoperis.

Grilaj pentru câini/Grilaj despartitor pentru compartimentul de bagaje

Accesorii

Grilaj stabil, cu montare precisa, pentru separarea habitaclului de compartimentul pentru bagaje. Acesta poate fi împartit în doua jumatati prin intermediul grilajului despartitor atatabil.

Suport interior pentru biciclete

Accesorii

Pentru montare nu sunt necesare unelte speciale si pot fi transportate pâna la trei biciclete cu rotile din fata demontate în spatiul de încarcare.

Suport pentru biciclete montat pe hayon

Accesorii

Este fixat de barele pentru acoperis. Maxim doua biciclete pot fi montate ergonomic, la înaltime redusa, în partea posterioara a hayonului, care poate fi deschis cu suportul montat (fara biciclete). Poate fi încuiat.

Portbagaje pentru acoperis

Poti alege între 8 variante. Dimensiunile acestora variaza între 1.100 x 800 x 400 mm si 2.180 x 940 x 400 mm. Pentru montare este necesara existenta unui suport de baza pentru acoperis.

Perete despartitor FlexOrganizer®

Accesorii

Este compus din 2 tije de retentie si o plasa cu buzunare atasate si împiedica alunecarea obiectelor de mari dimensiuni.

 

 

Scaune pentru copii

Opel ofera diferite scaune auto pentru copiii de toate vârstele. Pentru o montare usoara si siguranta, toate acestea pot fi fixate cu un dispozitiv ISOFIX (inclusiv setul Top Tether) si/sau o centura de siguranta standard cu prindere în trei puncte. Toate scaunele auto respecta ultimele standarde de siguranta UE, inclusiv cele referitoare la protectia laterala la impact.

Parasolare

Accesorii

Acestea sunt create special pentru geamurile spate laterale si geamurile hayonului, sunt usor de instalat si ramân montate atunci când geamurile sunt deschise.