loading

NOUL CROSSLAND X.

NU ACCEPTA NICIO X-CEPȚIE.

Proiectat pentru tine! Muncă, relaxare, timp pentru noi, pentru mine… Crossland X este gata pentru orice datorită flexibilității excepționale, inovațiilor de top & designului de SUV!ARATĂ BINE. PRIVEȘTE ÎNAINTE.

Inovații1 premium precum Display Head-up, Camera video pentru marșarier panoramică de 180°, lumini LED și Frânarea de urgență cu detectarea pietonilor fac călătoria și mai sigură.
  • Inovatorul Display Head-up prezintă toate informațiile importante despre conducere în câmpul tău vizual, între volan și parbriz.
  • Iluminarea frontală adaptivă LED asigură o iluminare cu 30% mai bună decât farurile cu halogen obișnuite și se adaptează automat la situația de conducere, pentru vizibilitate și siguranță maxime.
  • Sistemul autonom de frânare de urgență2 nu doar detectează autovehiculele, ci și pietonii. Sistemul măsoară constant distanța până la pericolele potențiale. Dacă distanța este prea mică, te avertizează vizual și acustic. Dacă nu reacționezi, autovehiculul decelerează automat. La viteze mai mici de 30 km/h, oprește complet. Astfel, sistemul ajută la maximizarea siguranței, în special în traficul urban.3
  • Pentru o parcare perfectă Camera Panoramica de mers inapoi cu vedere 180° îți arată împrejurimile. Arată traficul perpendicular din spate facând conduslul ia ușor și mai sigur. Parcatul și plecarea din parcare sunt și mai rapide cu sistemul avansat de parcare fără mâini.
MAI MULTĂ VIAȚĂ, MAI PUȚINE LIMITE.

Crossland X se potrivește perfect stilului tău de viață, oferind versatilitate excepțională și mult spațiu de depozitare – indiferent ce îți rezervă ziua.

  • Volum portbagaj de la 410 până la 1.255 litri
  • Scaune spate pliabile 40/60 și glisante și cotieră pliabilă ce permite încărcare obiectelor lungi
  • Posibilități de depozitare mari la interior
  • Podea dublă de depozitareRĂMÂI PE FAZĂ.

Vrei să afli mai multe despre Crossland X?


Contacteaza-ne cu incredere

1. Dotările variază în funcție de nivelul de echipare.
2. Disponibil din vara 2017.
3. Funcționează automat peste 5 km/h și sub 85 km/h. De la 5 la 30 km/h decelerarea pentru a reduce viteza de impact este de 0.9g. De la 30 la 85 km/h sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze el pentru a reduce viteza și mai mult. Plaja de viteze operaționale pentru AEB depinde de obstacolul detectat (obstacol mobil: de la 5 la 85 km/h; obstacol fix: de la 5 la 80 km/h; pieton: de la 5 la 60 km/h).