Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Confort & Siguranta

 

Te mentine în forma.

Un veritabil autovehicul de familie, Opel Combo Tour este prevazut cu functii de confort si siguranta pentru toti ocupantii autovehiculului. Afla mai multe detalii despre functiile de confort si siguranta ale modelului Opel Combo Tour.

Confort

Opel Combo Tour - Confort

Opel Combo este prevazut cu cel mai confortabil si ergonomic post de conducere, precum si cu un compartiment pentru pasageri spatios si bine echipat. Printre numeroasele dotari se numara ventilatia excelenta, scaunele confortabile bine conturate, volanul cu înclinare reglabila si o gama completa de optiuni infotainment, inclusiv sistem de navigatie, posibilitate de redare a fisierelor MP3 si mufa aux-in.

Siguranta

Opel Combo Tour - Siguran??

Modelul Opel Combo asigura protectia pasagerilor prin intermediul unui pachet complet de siguranta. Dotarile standard de siguranta includ airbaguri full-size pentru sofer si pasagerul din fata, centuri de siguranta pentru scaunele din fata cu dispozitive de pretensionare si limitatoare de forta, 3 centuri de siguranta pentru locurile din spate, sistem de eliberare a pedalei (PRS) si frâne ABS.