Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Dealer Opel

 

2002: Union Motors

In anul 2002, ia fiinta, in Bucuresti, un service auto profesionist numit Union Motors. In anii urmatori, brandul Union Motors continua sa creasca si sa se dezvolte intr-un ritm de permanenta imbunatatire a calitatii serviciilor.

Astfel, in cei noua ani de activitate, Union Motors se impune ca unul dintre cele mai recunoscute service-uri din partea de nord a Bucurestiului.

2005: New Kopel Group

Trei ani mai tarziu, intra pe piata locala New Kopel, singura companie din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent a car, si prima companie care introduce leasingul operational pe piata auto locala.

2005: Union Motors, parte a New Kopel Group

In acelasi an, Union Motors devine parte a Grupului New Kopel, oferindu-si serviciile nu numai clientelei sale consacrate, dar si clientilor de leasing operational si rent a car.

2008: New Kopel Group lanseaza divizia de masini second hand

Incepand cu Februarie 2009, divizia de vanzari auto second hand trece sub umbrela brand-ului AAA New Kopel, ca urmare a parteneriatului incheiat intre New Kopel si compania ceha AAA Auto, cel mai mare comerciant de masini second hand din Europa. New Kopel Group ofera astfel clientilor sai masini din propria flota cu garantie un an "din bara in bara" - un serviciu unic in Romania.

2010: Union Motors este cel mai nou dealer Opel

In Iunie 2010, Union Motors preia IPSO Automobile si transforma locatia intr-un showroom Opel ce pune la dispozitia clientilor cea mai larga gama de modele Opel, service autorizat Opel, piese auto online si accesorii. 

In aceeasi locatie, serviciile post-vanzare pentru service Dacia si service Renault sunt disponibile.