Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Inovatii

 

ASISTENTA PENTRU SOFER

Camera video premium Opel Eye reprezinta unul dintre cele mai sigure si mai avansate sisteme de asistenta montate vreodata la bordul unui autovehicul.

Inovatii

  1. Asistentul pentru recunoasterea indicatoarelor rutiere detecteaza si afiseaza limitele de viteza si alte indicatoare rutiere.
  2. Avertizarea privind parasirea benzii de circulatie te avertizeaza acustic atunci cand parasesti banda fara a semnaliza.
  3. Functia de indicare a distantei de urmarire te informeaza constant în legatura cu durata necesara pentru evitarea impactului cu autovehiculul din fata.
  4. Avertizarea privind o coliziune frontala detecteaza situatiile cand este posibila producerea unei coliziuni frontale si emite o avertizare acustica însotita de un semnal vizual pe afisaj si un avertisment proiectat pe parbriz.
  5. Asistentul pentru faza lunga detecteaza autovehiculele care se deplaseaza în fata sau din sens opus si comuta automat între faza lunga si faza scurta a farurilor Bi-Xenon.
  6. Alerta privind unghiul mort din lateral detecteaza autovehiculele din zona unghiului mort. Daca semnalizezi schimbarea benzii, aceasta transmite un avertisment intermitent pe oglinda exterioara dreapta sau stanga.