Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Noua comunicare de brand a Opel, lansata odata cu o campanie globala increzatoare pentru Insignia

 

"Wir leben Autos" ramâne afirmatia noastra de marca europeana", a declarat Alain Visser, Vice Presedinte Vânzari, Marketing si After-Sales Adam Opel AG. "Vrem sa aratam într-un mod mai clar ca Opel este bine pozitionat în centrul societatii. Brandul ofera inovatii tehnice practice la preturi accesibile si un design individual, orientat spre viitor. "

Noua abordare aduce un stil clar, încrezator, pentru a comunica mesajele de brand. "Consolidam legatura dintre masinile noastre si clienti cu aceasta comunicare de brand. Opel doreste sa ofere raspunsuri practice la nevoile reale ale clientilor moderni", spune Tomás Caetano, Brand Marketing Director Opel/Vauxhall. "Opel este deschis la minte si receptiv. Marca se prezinta cu mândrie si dinamism în noua campanie, care începe foarte potrivit cu modelul de succes Insignia."

"Ne asteptam ca noua comunicare de brand sa conduca la o vizibilitate si mai mare a ofertelor noastre în piata si a Opel în societate", adauga Alain Visser.

În plus fata de mesajele clare si îndraznete, elementele care definesc noul stil de comunicare de brand includ designul de comunicare, cu fontul Opel si culorile traditionale Opel: galben, negru si alb. În urmatoarele luni, noua comunicare de brand Opel va fi, de asemenea, un element cheie si în premierele multor alte modele. Acestea includ lansarea pe piata a mult asteptatului automobil electric Ampera, a urmatoareai generatii Zafira si compactei sportive Astra GTC coupe.

Scholz & Friends a fost partenerul creativ al Opel din noiembrie 2010. Dupa un pitch pe mai multe etape împotriva concurentilor internationali de top desfasurat anul trecut, agentia a câstigat contul ca agentie principala a Opel în Europa. Scholz & Friends este, de asemenea, responsabil pentru materialele internationale pentru produse si cu comunicarea de brand pentru întrega gama de turisme.

"Povestea de succes a acestei serii de modele."

 

La Union Motors iti preluam masina veche ca avans pentru un Opel nou-nout. Orice masina veche pentru orice model de Opel!

Contacteaza-ne acum!