Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Corsa 3 usi

 

Opel Corsa 3-usi de la Union Motors

Noua generatie Opel Corsa aduce un sasiu mult îmbunatatit si motoare noi, mai puternice, dar cu un consum redus

In plus, doar la Union Motors masina ta actuala, indiferent de marca, poate fi avansul pentru orice Opel din stoc.

DESIGN EXTERIOR

Cu forme sculpturale unice si un design atragator, noul Corsa iti capteaza atentia. Ochii tai îi urmaresc în mod natural contururile sculpturale.

Grila sportiva, faruri precise, linii fluide ale acoperisului, proportii pronuntate în partea din spate. Exceptional din orice unghi. „Maiestria sculpturala întalneste precizia germana.”

Corsa 3 usi

Caracteristici prinicipale: 

  • Trapa: Apasa pe un buton pentru a te bucura de aer proaspat, lumina soarelui sau de luna si de stele. Deschiderea trapei este mare, însa un deflector de vant te fereste automat de curentii de aer. Aerodinamica avansata si etansarea speciala previn zgomotul produs de vant, indiferent de pozitie, închisa sau deschisa. De asemenea, exista un parasolar integrat.
  • Tehnologie de iluminare: Activati farurile Bi-Xenon pentru o vizibilitate exceptionala pe timp de noapte. Iluminarea în viraje integrata ajuta în timpul manevrelor. Datorita luminilor diurne cu LED-uri, tipice marcii Opel, vei fi cu siguranta reperat.
  • Color Edition: Experimenteaza cu Opel Corsa Color Edition. Avanseaza la scaune sport, volan din piele si jante speciale de 16” din aliaj. Alege-ti combinatiile de culori, la interior si la exterior. Pentru un nivel si mai mare de personalizare, exista pachete dedicate.
  • Jante: Jantele spun multe despre tine. Modelele remarcabile de 15” pana la 17” adauga o nota personala si reduc greutatea nesuspendata, pentru o senzatie mai placuta la conducere.

DESIGN INTERIOR

Materialele de înalta calitate exclusiviste si detaliile argintii îti atrag privirea.

Scaunele primitoare cu contururi adanci îti asigura sustinere si confort. Instrumentele clasice în stil cronograf si afisajele si butoanele amplasate perfect îti faciliteaza un control intuitiv.

Corsa 3 usi

Caracteristici prinicipale: 

  • Iluminare ambientala: LED-urile rosii cu consum redus de energie asigura o lumina blanda, calda în partea inferioara a habitaclului. Trebuie doar sa deschizi portiera pentru a le activa.
  • Climatizare: Ramai concentrat într-o atmosfera racoroasa. Alege între sistemul manual de aer conditionat sau Controlul Electronic al Climatizarii cu auto-reglare, pentru confortul unei temperaturi constante. Ambele sunt disponibile cu filtre de polen eficiente.
  • Interioare & Materiale textile: Creeaza-ti propriul Opel Corsa. Alege dintre o gama superba de culori si modele pentru scaune si elemente de decor.
  • Podea de încarcare dubla: Bagajele si încarcaturile de toate formele si dimensiunile pot fi gestionate cu usurinta cu ajutorul podelei reglabile a spatiului de încarcare. Coborati-o în cazul încarcaturilor mai înalte sau ridicati-o pentru a obtine o podea de încarcare plana.

Pret de lista Opel Corsa 3-usi de la 10.665 EURO. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!