Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Opel Insignia: Cea mai fiabila masina din clasa sa.

 

Încrederea, seductia, supletea, agilitatea, eleganta… se pot observa peste tot, dar rareori toate la un loc. De aceea clientii nostri se bucura de toate aceste trasaturi din primul moment în care se urca în Insignia.

De la scaunele AGR care redefinesc confortul, formele alungite ale interiorului si o dinamica noua a conducerii pâna la sumedenia de sisteme de siguranta si control, toate asteapta sa întorci cheia în contact.

Si cum orice lucru bun nu vine niciodata singur, prestigiosul raport Dekra recunoaste în 2011 Insignia ca fiind cea mai fiabila masina dupa 15 milioane de teste efectuate pe 230 modele diferite.

Este al doilea an consecutiv când un automobil Opel a primit acest titlu, dupa victoria Corsa în acceasi categorie, “Best Individual Ranking” în 2010. DEKRA îsi genereaza rapoartele anuale de defect prin derularea de evaluari precise în opt clase de vehicule si trei segmente de kilometri.

De la lansarea sa, Insignia a primit peste 40 de titluri internationale pentru designul sau atractiv si tehnologia inovatoare.

Si, daca nu veti observa toate aceste elemente la prima vedere, Union Motors va invita la un test drive si o sesiune completa de informatii. Si atunci veti fi de acord cu noi când afirmam ca Opel Insignia este cea mai buna masina pe care am construit-o pâna acum.

Profita acum de 5 ani garantie si opteaza pentru confortul maxim al scaunelor AGR.