Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Insignia

 

Opel Insignia de la Union Motors

Modelul Opel Insignia combina designul remarcabil cu tehnologia revolutionara pentru a asigura o manevrabilitate de exceptie si performante ridicate.

In plus, doar la Union Motors masina ta actuala, indiferent de marca, poate fi avansul pentru orice Opel din stoc.


Opel Insignia 4 usi

Opel Insignia 4 usi

Sedan de înalta tehnologie. Stilat, elegant, avansat din punct de vedere tehnic si tehnologic, Opel Insignia profita de progresul care l-a adus in pozitia de lider in clasa sa si devine si mai rafinat. Un mod cu totul nou de a interactiona cu autovehiculului tau este gata si te asteapta. Patrunde intr-o lume noua si stralucitoare, te asteapta la bordul noului Insignia.

De la  19.160  € Configurator auto
Opel Insignia 5 usi

Opel Insignia 5 usi

Hatchback de inalta tehnologie. Stilat, rafinat si avansat din punct de vedere tehnologic, noul Opel Insignia hatchback imbina eleganta sportiva cu caracterul practic al unui model cu 5 usi. Un mod cu totul nou de a interac?iona cu autovehiculului tau este gata si te asteapta. Patrunde intr-o lume noua si stralucitoare. Te asteaptam la bordul noului Insignia. .

De la  00.000,00  € Configurator auto
Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer

Varianta station wagon de inalta tehnologie. Stilat, practic, avansat din punct de vedere tehnic si tehnologic, noul Opel Insignia Sports Tourer profita de progresul care a introdus noi rafinamente in domeniul conducerii si devine si mai rafinat. Un mod cu totul nou de a interactiona cu autovehiculului tau este gata si te asteapta. Noul Opel Insignia Sports Tourer te aduce in centrul atentiei datorita designului, elegantei si tehnologiei sale revolutionare. Descopera ce il face atat de special.

De la  00.000,00  € Configurator auto