Pentru detalii sunati la 021 9405 sau 021 208 27 27
 

Un nou dealer Opel in Bucuresti

 

Un nou dealer Opel isi deschide portile in Bucuresti

Un nou dealer Opel in Bucuresti

Union Motors, cel mai nou partener în reteaua Opel, este localizat pe Sos. Bucuresti-Ploiesti la numarul 145, langa podul Otopeni, si vine in completarea ofertei de servicii de brand in partea nordica a Bucurestiului.

"Suntem bucurosi ca un grup cu o vasta experienta ca New Kopel, si din care Union Motors face parte, a decis sa investeasca in brand-ul Opel. Este o indicatie suplimentara a succesului nostru pe piata”, a declarat Constantin Avromescu - Director Opel in România. Reteaua de parteneri Opel include 42 de centre si 40% din volumul de vânzari se face în Bucuresti.

"Suntem onorati ca Opel a ales si ni se alature în acest parteneriat. Trebuie sa precizez faptul ca acest lucru este rezultatul unei relatii de afaceri foarte puternice pe care am avut-o cu Opel, inca de la sosirea Grupului New Kopel pe piata auto româneasca, in 2005. Autoturismele Opel au o cota de aproximativ 25% din intreaga noastra flota si acest lucru se întâmpla deoarece masinile sunt fiabile, la preturi accesibile.", a declarat Dudy Perry - CEO New Kopel Group.

Noua locatie Union Motors are o suprafata de 4.000 mp. alocata showroom-ului, service-ului si pieselor de schimb, cu un numar total de 100 de angajati, valoare care este de asteptat sa creasca în viitor. Investitiile pentru noul dealership Opel au atins o cifra de aproape sase milioane de euro.