loading

Conectivitate SMART.

De ce autovehiculul să nu fie conectat la fel de bine ca smartphone-ul tău? Acest lucru este posibil cu autovehiculul Opel Meriva, şi într-un mod simplu şi plăcut. Sunetul de excepţie, prezentarea grafică clară şi utilizarea intuitivă asigură pachete foarte speciale.

Opel Meriva - IntelliLink

IntelliLink

Confortul şi conectivitatea autovehiculului Opel Meriva au fost sporite datorită integrării perfecte a smartphone-ului în tehnologia IntelliLink. Multe dintre funcţiile acestuia sunt asigurate la bord prin intermediul sistemului de infotainment, care afişează în mod clar datele şi funcţiile pe ecranul color HD de şapte inch. Avantajele majore ale sistemului sunt uşurinţa în utilizare şi claritatea.

CD 600 IntelliLink
Bucură-te de aspectul de primă clasă, completat perfect de ecranul color de 7 inch, redarea excelentă a sunetului prin intermediul sistemului premium cu 7 difuzoare şi funcţiile media avansate, cum ar fi Gracenote® şi vizualizatorul de imagini. Printre alte dotări se numără:

 • Concept de radio cu tuner dublu
 • Comenzi pe volan
 • Telefon mobil cu funcţie de recunoaștere vocală via
 • Bluetooth®
 • Bandă de frecvenţe FM/AM cu funcţie de auto-memorare posturi (6 x 6 presetări),
 • sistem RDS/EON & diferite suporturi pentru antenă
 • Putere de 4 x 20 W la 4 Ohm, sistem DSP
 • cu 6 presetări pentru sunet
 • Egalizator grafic
 • Reglarea volumului în funcţie de viteză şi
 • controlul sunetelor joase
 • Bluetooth®, streaming audio aux-in sau USB
 • Funcţie de redare vocală a SMS-urilor
 • CD-player
 • Opţional, DAB/DAB+/DMB audio
Opel Meriva - IntelliLink

Navi 950 IntelliLink

Îi spui pur şi simplu adresa şi te ghidează oriunde. Introducerea scurtă a unei destinații cu ajutorul Comenzii vocale face viaţa mai uşoară, la fel ca interfaţa simplă om-maşină a întregului sistem de navigaţie Navi 950. Integrarea perfectă a smartphone-ului în sistemul IntelliLink permite utilizarea sistemului mâini libere pentru telefon, streaming-ul audio wireless via Bluetooth® şi redarea vocală a SMS-urilor. Sistemul Navi 950 IntelliLink este oferit împreună cu hărţi complete pentru Europa, inclusiv Rusia sau Turcia. La fel ca în cazul sistemului Navi 650, software-ul de navigaţie poate fi actualizat via USB.

Opel Meriva – Conexiune aux-in şi USB

Conexiune aux-in şi USB

Vrei muzica sau sunetul propriu? Nicio problemă. Conexiunea aux-in şi USB este integrată exact în locul în care ai nevoie, pe consola centrală. Conectarea instantanee a oricărui dispozitiv mobil cu o mufă pentru căşti sau un port USB la sistemul Infotainment este extrem de simplă!

Opel Meriva - CD 400

Mai multe sisteme de infotainment şi de navigaţie

Chiar şi în varianta de bază, toate sistemele de infotainment ale autovehiculului Opel Meriva asigură un sunet de excepţie: începând de la sistemul de bază cu CD player, RDS/EON şi 3x6 presetări şi până la sistemul CD 400 Plus cu tuner dublu, procesor dinamic de sunet şi egalizator grafic. Dotările opţionale includ DAB pentru recepţie radio digitală, comenzi pe volan şi portaluri pentru telefoane mobile cu comandă vocală via Bluetooth® pentru majoritatea sistemelor.

Sistemul Navi 650 asigură o combinaţie excepţională între sistemul de sunet şi de navigaţie: ecran color de 7 inch de înaltă calitate cu zoom continuu al hărţilor, date de navigaţie din memoria internă şi 7 difuzoare premium pentru a rămâne informat şi a menţine direcţia corectă.

Opel Meriva - FlexDock®

FlexDock®

Conectarea simplificată a telefonului. Sistemul FlexDock® păstrează smartphone-ul într-un loc vizibil, atât pentru şofer, cât şi pentru pasagerul din faţă. O altă caracteristică, şi mai bună, este faptul că facilitează conectarea la sistemul Infotainment şi asigură încărcarea automată a dispozitivului, fără cabluri inestetice care ar afecta aspectul de excepţie al autovehiculului Opel Meriva.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina