loading

ACCESORIILE MODELULUI ZAFIRA TOURER.

Opel Zafira Tourer este cu adevărat polivalent, adaptându-se fără efort la cerințele șoferului, fiind elegant, spațios și deosebit de versatil. Merită, de asemenea, să treci în revistă gama noastră extinsă de accesorii pentru modelul Zafira Tourer. Aceste accesorii de înaltă calitate nu doar completează conceptul de versatilitate al modelului Zafira Tourer, ci îți oferă și posibilitatea de a personaliza autovehiculul.

Ne Opel Zafira Tourer - Hard Cargo Tray

Siguranţă şi protecţie

Siguranţă sporită în timpul conducerii şi un aspect îmbunătăţit. De la tava rigidă pentru portbagaj şi până la sistemele de organizare a portbagajului, elementele de siguranţă şi scaunele pentru copii, vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a asigura protecţia optimă a familiei tale - şi pentru ca autovehiculul tău Zafira Tourer să arate la fel de bine ca în ziua în care l-ai cumpărat.

Confort şi comoditate

Simte-te ca acasă! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi toate elementele de care ai nevoie pentru a conferi un aspect uimitor autovehiculului tău Zafira Tourer şi pentru a-l face cât de confortabil doreşti: la interior şi la exterior, de la covoraşe până la sisteme de organizare a portbagajului şi multe, multe altele.

New Opel Zafira Tourer - FlexFix

Sisteme de transport şi suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră variată de sisteme de transport şi suporturi flexibile este ideală pentru toate călătoriile şi activităţile tale sportive. Selecţia noastră include produse originale proiectate de Opel, precum şi produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piaţă în domeniul sistemelor de transport.

Infotainment

Traseul este parcurs cu mai multă plăcere - sistemele infotainment sunt cu adevărat performante. Rămâi conectat printr-o gamă variată de suporturi pentru telefon mobil şi kituri hands-free Bluetooth, sisteme de navigaţie, hărţi de navigaţie actualizate şi numeroase conexiuni multimedia.

New Opel Zafira Tourer - Alloy Wheel 19 inch

Jante

Personalizează autovehiculul tău Zafira Tourer cu un set nou de jante! Indiferent de gusturile tale, ai la dispoziţie o gamă extinsă de jante din aliaj originale Opel pentru a-ţi personaliza autovehiculul. Bucură-te de stilul şi de calitatea accesoriilor originale Opel.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina